CÉGALAPÍTÁS Telefon: 30 466 5573info@konyvelesnet.hu

 

JOGNYILAKOZAT

 

A "Cégalapítás Magyarországon - Információk  induló vállalkozásoknak" web portált működtető KönyvelésNet Kft. tájékoztatja a portál használóit, hogy a honlap oldalain található témakörök információ tartalmai, a cégalapítás és könyvvitel mint egységes folyamat egyes témaköreinek kiemelésével, csak és kizárólag, az adott témára történő figyelem felhívó célzattal készültek.

Azok nem tartalmazzák az egész folyamatot, sem az adott témakör teljességét, sem egészében, sem részleteiben nem minősülnek jogi vagy gazdasági tanácsadásnak, és főként nem minősíthetők egyedi igényeket kielégítő jogi, üzletviteli, stb., tanácsadásnak.

Ezért az oldalakon található információkra semmilyen hatósági eljárásban, polgári peres stb. ügyekben, hivatkozni nem lehet, az ezzel kapcsolatos minden felelősséget a portál működtetője kizár.

A web portált készítői, az oldalakon lévő információk tekintetben igyekeznek a lehető leggondosabban eljárni azok tartalmát és időszerűségét illetően, azonban felelősséget nem vállalnak az itt található információk használatából eredő esetleges kár bekövetkeztéért.

Tájékoztatjuk látogatóinkat továbbá, hogy a Cégalapítás menüpontban található prémium szolgáltatás jogi részét - a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával - csak és kizárólag ügyvédek nyújtják.

A KönyvelésNet Kft. természetesen minden olyan szolgáltatásáért teljes anyagi felelősséget vállal, mely közte és partnere között írásban, érvényesen létrejött polgári jogi szerződés keretében vállalt kötelezettségeken alapul.

A honlap tartalma és formája tekintetében minden jogot fenntartunk, arra hivatkozni, azt másolni, sokszorosítani vagy egyéb módon közzé tenni csak írásbeli hozzájárulásunkkal lehetséges.

Minden portálunkra mutató linknek örülünk, azonban kérjük, hogy a linkek elhelyezése előtt, hozzájárulásunkat az info@konyvelesnet.hu címen beszerezni szíveskedjenek. A méltatlan környezetben elhelyezett linkek eltávolításáról intézkedünk.

 

 

     

     

    Cégalapítás Magyarországon Információs portál
    A SIKERES VÁLLALKOZÁSOK ÁLLANDÓ PARTNERE

  • Emai: info@konyvelesnet.hu

  • Telefonos időpont egyeztetés, érdeklődés: 30 466 5573